28.10.08

zaboravih naslov

iz večere sam iscedila ulja dovoljno da sloj pokrije veći deo tanjira, i jela sam tako sa nakrivljenim tanjirom da bi masnoća išla na jednu stranu. bila sam odlučila da se izderem na nekoga, međutim, kad sam videla da radi tetkica koja izgleda kao matora porculanska lutka, i kojoj se glava trese, odustala sam, jer verovatno ne bi imalo svrhe.
pre neki dan mi nije bilo žao, pa sam se brecnula na momka ispred mene, koji je uzeo jedan tanjir, vratio ga, pa onda uzeo drugi, i njega vratio, što mene izuzetno nervira, šta pipaš, ako nećeš da jedeš. rekla sam mu da ostavlja bakterije sa svojih prstiju na tanjiru iz kog će neko drugi da jede, a on me je pogledao, ništa nije rekao, samo je podigao poslužavnik i išao ispred mene okrećući se i proveravajući da nisam blizu.
posle toga sam se nešto ražalostila, razmišljala o tome kako ću kad diplomiram malo da se napijem, jer se napijem od dva piva, a ponekad i od jednog, i da idem na žurku sa marijom, neškom i fućkom i kako ćemo onako da se zagrlimo svo četvoro, i ja ću malo da plačem od sreće, i tu sam stvarno malo plakala, ali sam shvatila da ipak plačem od sreće i pomalo pmsa, što je dobro, vrlo dobro.
nemiri - lakoća

3 comments:

Anonymous said...

Ti, kojima je potrebna posebna perspektiva da bi shvatili da li će uzeti hranu ili ne, su moroni! A oni koji uzimaju hleb golim rukama, pa još zavlače ruku duboko, metodom izvlačim-srećnog-dobitnika, njih bih, po spuštanju žetona, streljao!

Nego, shvati to kao IMUNIZACIJU! Zato kažem: bolje da ne vidim šta se desilo pa da na miru pojedem, nego što sam očevidac prehrambenog bezobrazluka.

natty said...

sad je možda kasno za imunizaciju :(
srećom ne jedem hleb u menzi :)

Anonymous said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1657172358

jazzman

Member of The Internet Defense League